PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Nit Vivand registra un 9% més d’afluència respecte l’any anterior

El 80% dels establiments de la zona van participar en el les vitrines de sorteig

Per EL PERIÒDIC

Moment de la inauguració de la Nit Vivand amb la presència de les autoritats parroquials i del país.
Moment de la inauguració de la Nit Vivand amb la presència de les autoritats parroquials i del país. | ANA / M.C
La Nit Vivand del 2 de maig va registrar un 9 per cent més d’afluència respecte al mateix esdeveniment celebrat l’1 de maig del 2014. Aquesta xifra es va obtenir a partir de les dades registrades dels censors de comptatge instal·lats a l’avinguda Carlemany. 
En aquest sentit, el comú ha volgut destacar que a diferència de la Nit Vivand del maig del 2014, quan les accions de dinamització van començar a les 19 hores, en aquesta ocasió, les accions i activitats de la jornada, van començar a les 12 del migdia, «fet que es veu clarament reflectit en les estadístiques d’afluència. On el pic màxim de la passada Nit Vivand va ser entre les 19 i les 19.30 hores».
 
A més, el comú es mostra molt satisfet respecte a les accions de promoció per incentivar les compres i el consum en la restauració, doncs «vam comptar amb l’adhesió d’un 80 per cent dels establiments de la zona que van participar en el contingut de les vitrines que es van sortejar a darrera hora de la nit amb una plaça Coprínceps plena de gom a gom». Molts d’aquests establiments també van ser presents amb accions de promoció al carrer. 
En quant a les accions organitzades per la corporació escaldenca, destaca una vegada més el CIAM Lounge i com a novetat d’aquest any la Silence Party que van congregar més de 1.000 persones. La plaça Santa Anna es va convertir, a més, en el punt dels tallers infantils per on hi van passar uns 300 nens i nenes. 
 
També va despertar molt interès entre el públic la decoració d’aquesta Nit Vivand amb unes lletres lluminoses gegants de ‘Vivand’ instal·lades al principi de l’avinguda Meritxell que van servir perquè moltes persones s’hi fessin fotografies. Fet que va quedar reflectit i va emplenar les xarxes socials amb instantànies de tot tipus, des de gent entre mig de les lletres a nens jugant al ziga-zaga entre elles. 
Similar interès van tenir els punts d’informació decorats amb palets i flors i bales de palla. Unes bales que es donaran als pagesos que van participar al Pessebre Vivent. 
 
Un altre dels indicadors que va deixar palès la important afluència de visitants van ser els aparcaments de la zona, que de seguit van penjar el cartell de complert fins entrades les dues de la matinada. En aquest sentit, també cal destacar que fa dues edicions que els aparcaments ja no són gratuïts amb motiu d’aquest esdeveniment. El Comú d’Escaldes-Engordany es va mostra així molt satisfet per l’èxit i l’acollida tant de ciutadans com de comerciants d’aquesta nova Nit Vivand «tant per l’afluència de visitants com per la participació dels establiments de la zona i de negocis que s’han establert en altres punts de la parròquia, així com pel suport de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT