PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya insta a Jawai a mantenir el nivell dels últims dos mesos

El tècnic del MoraBanc afirma que «no hi ha cap problema ni situació estranya» amb el jugador australià

Per ALBERT CANES

Joan Peñarroya en el parttit davant el Movistar Estudiantes al Poliesportiu, amb Nathan Jawai al fons.
Joan Peñarroya en el parttit davant el Movistar Estudiantes al Poliesportiu, amb Nathan Jawai al fons. | TONY LARA
Només resten dos partits per finalitzar la temporada i amb els deures ja fets, l’actualitat del MoraBanc es va centrar ahir, momentàniament, en la decisió de Joan Peñarroya de no fer jugar en el partit davant el Reial Madrid un dels jugadors estrella i clau en l’assoliment de la permanència, Nathan Jawai. El tècnic, per decisió tècnica, va deixar assegut a la banqueta a l’australià ja que durant el treball de la setmana va veure que alguns companys havien treballat millor: «Jawai estava bé per participar però vaig decidir pel que havia vist durant la setmana que hi havia companys que estaven més preparats per al partit».
 
El tècnic, però, no li va donar més importància al fet i va animar al pivot a seguir treballant com ho ha fet fins ara. «Suposo que deu estar enfadat i amb ganes de reivindicar-se i d’acabar bé. Ha fet un final de temporada esplèndid. Ha treballat força i ha recuperat sensacions que feia molt de temps que no tenia. Ens hem beneficiat les dues parts. Jo estic molt content amb la feina del Nate [Jawai] i del seu rendiment. Ens ha costat que arribés a aquest nivell i ell també ha posat molt de la seva banda. Ha demostrat que quan està bé és un jugador diferent i  molt important. El que li demano és que en aquestes dues setmanes continuï fent el que ha fet aquests últims dos mesos», va comentar Peñarroya. 
 
L’entrenador del club tricolor no pensa que això tingui cap tipus de reacció per part dels seus companys d’equip ja que és una situació normal: «No negaré que un jugador important com és el Nathan no hagi jugat aquest partit pot sobtar. Però això és bàsquet professional i un ha de prendre decisions envers el que pensa i el que passa durant la setmana. De vegades, la professió d’entrenador no és justa. El que ha de fer el grup és continuar junt i unit. No hi ha cap problema ni situació estranya i segur que l’equip ho afronta amb tota la normalitat del món perquè no deixa de ser una cosa que passa durant totes les temporades». 
 
Seguir amb la mateixa filosofia

Tot i que no ha finalitzat la temporada encara, Peñarroya té clar que vol mantenir el nivell de joc que ha mostrat l’equip en els darrers dos mesos i mig de cara a la temporada que ve, tot i els canvis que pugui patir la plantilla. «L’equip ha trobat una forma de jugar i ha rendit bé des de l’aturada de Copa. El que hem de pretendre l’any que ve és que el MoraBanc Andorra s’assembli al que ha sigut aquests dos últims dos mesos i mig. Després ja veurem la confecció del planter, els estats de forma, les lesions,... Tot això fa que les temporades siguin més complexes però sí que és evident que el dibuix que tenim d’equip en aquests moments amb els jugadors disponibles encaixa amb la filosofia de joc que volíem tenir. Hem trigat una mica en aconseguir-ho, però ens agradaria que s’assemblés el més possible al que som ara, però hi ha molts condicionants que a l’estiu marcarà cap a on hem d’anar», va exposar el tècnic. 
 
Malgrat confessar el seu desig de mantenir un estil de joc semblant a l’actual, el català va apuntar: «Veurem què passa. Jo també penso que el club ha de fer la seva feina, però ens falta acabar la temporada i jugar els dos partits. No és moment de precipitar-nos per parlar de situacions de jugadors ni situacions personals. Seria injust parlar d’alguns jugadors i no fer-ho d’altres. Podem esperar aquests quinze dies». 
 
L’entrenador del MoraBanc també es va referir al duel de dissabte davant l’Obradoiro, el qual serà l’últim partit de la temporada al Poliesportiu. «Espero que l’equip doni una bona resposta, que faci un bon partit i que tothom surti content com ha passat en els últims enfrontaments», va explicar Peñarroya, que va afegir:  «la sensació és que aquí al Poliesportiu hem anat tots plegats», parlant de l’afició i l’equip.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT