PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Andorra la Vella i el BancSabadell amplien l’acord de dos convenis

El comú i l’entitat bancària es vinculen per quatre anys més

Per IVÁN ÁLVAREZ

Gerard Fonolleda i el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, en el moment de la signatura d’ahir.
Gerard Fonolleda i el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, en el moment de la signatura d’ahir. | ANA
El Comú d’Andorra la Vella i el Banc de Sabadell van signar ahir dos convenis de col·laboració que referenda l’estreta relació que mantenen l’entitat bancària i l’executiu de la capital. De fet, l’acord que es va oficialitzar és l’ampliació per quatre anys dels convenis que tenen en relació als campus esportius Luanvi i a un dels parcs infantils que hi ha a la plaça del Poble. El cònsol major, Jordi Minguillón, i el director comercial del banc, Gerard Fonolleda, es van mostrar força satisfets amb la rúbrica dels acords i van manifestar el desig mutu de mantenir en un futur la col·laboració. 

Tenint en compte que el campus infantil Luanvi d’aquest any –la segona edició– va començar justament ahir, el conveni signat permetrà mantenir el vincle fins l’any 2018, ja que queda comptabilitzada en aquest nou conveni l’edició actual del campus. 
Tot i que no es van desvetllar xifres, Fonolleda va destacar que l’aportació feta per part de l’entitat bancària complementa la que fa el Comú i permet «abaratir el cost del campus per tal que el màxim nombre de famílies hi puguin accedir». A més va afegir que «l’objectiu de l’aportació va més enllà de l’import i és que tothom tingui una opció esportiva que no siginifiqui un cost alt per les famílies». Per la seva banda, Minguillón va afegir que entre el banc i el Comú financen el 50% de la matrícula de les diferents edicions del campus, i, en termes semblats als exposats per Fonolleda, el cònsol major va afirmar que «s’aporten els diners necessaris pel finançament en una acció que no és purament econòmica, ja que es dóna el servei perquè tothom hi pugui fer front i els joves puguin participar en aquests campus, fomentar l’esport i relacionar-se entre ells». Pel que fa al parc infantil ubicat a la Plaça del Poble, el conveni estableix que BancSabadell d’Andorra –que ja va fer una aportació per a la seva construcció- s’ocupi de pràcticament totes les despeses de manteniment durant els propers quatre anys, és a dir, fins el 2019. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT