PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima té complicat ser en l’amistós contra Guinea

La preconvocatòria per al partit de dissabte està formada per 24 jugadors

Per JOAN JOSEP BLASCO

Lima i Peppe parlen abans d'iniciar un entrenament de la selecció.
Lima i Peppe parlen abans d'iniciar un entrenament de la selecció. | Tony Lara
Dissabte la selecció juga a l’Estadi Comunal un amistós contra Guinea Equatorial, un matx que servirà per preparar el partit de la fase de classificació per l’Eurocopa del 12 de juny davant Xipre. En la llista de 24 jugadors hi ha baixes i algun dubte per temes físics.
 
Qui té més que complicat ser en l’amistós és Ildefons Lima, que es va lesionar en la final de la Copa Constitució. La seva presència fins i tot pel matx contra els xipriotes també és dubtosa. Contra els africans tampoc hi seran dos jugadors amb els que el seleccionador, Koldo Álvarez, venia comptant, com són Gabi Riera i Marc Pujol. Tots dos no hi són per assumptes personals. A qui pot recuperar respecte a la darrera convocatòria és a Adrián Rodrigues. Les lligues estan finalitzades i «les temporades suposen un desgast important, pel que estem tractant que ho patim el menys possible», assenyala Koldo, que espera treure conclusions positives davant Guinea perquè es tracta d’un equip «semblant a Xipre, físicament dur, amb velocitat per bandes i amb la circulació de pilota».
 
Joventut en la sub-21

En aquesta fase de classificació per l’Europeu, la selecció sub-21 està marcada per la joventut que presenta. La preconvocatòria està formada per Victor Silverio, Alberto Usubiaga, Francisco Pires, Jesús Rubio, Marc Rebés, Claudi Bové, Cristian Sánchez, Aleix Viladot, Brian Mengual, Joan Cervós, Sergio dos Santos, Luis Miguel Teixeira, Marc Ferré, Albert Reyes, Àlex Villagrasa, Aleix Bové, Jordi Aláez, Gabriel Fernandes, Roger Nazzaro, Victor Calviño, Ricard Llovera, Brian Teixeira, Àlex Martínez, Adrián Gallego, Aaron Sánchez, Andreu Matos i Jorge Pinto. Són baixa per motius d’estudis Max Llovera i Francisco Pomares. Dilluns Andorra juga contra Eslovènia en terres balcàniques. En la primera jornada va perdre a Irlanda per 1-0 al camp d’un dels favorits a la classificació. «Vam fer un gran partit i vam acabar amb molt bones sensacions. Ens ha de servir de motivació, perquè vam demostrar de que som capaços», indicava el seleccionador, Justo Ruiz.
 
Tres llicències uefa denegades

Els comitès decisoris del departament de Llicències de la Federació Andorrana de Futbol va atorgar la llicència UEFA sol·licitada a cinc clubs del país: FC Encamp, FC Lusitans, FC Santa Coloma, UE Sant Julià i UE Santa Coloma. En canvi va denegar-li a FC Ordino, Inter Club Escaldes i UE Engordany. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT