PUBLICITAT

La Massana

La carretera de Sispony continua tallada

El Comú de la Massana decideix dura terme noves inspeccions tècniques per analitzar l’impacte de les darreres pluges a la zona del despreniment

Per EL PERIÒDIC

Esllavissada a la carretera secundària de Sispony.
Esllavissada a la carretera secundària de Sispony. | COMÚ DE LA MASSANA
Segons va informar ahir el Comú de la Massana, la carretera secundària 320 de Sispony romandrà tallada al trànsit durant el dia d’avui a causa del despreniment que va tenir lloc el passat dissabte.
 
Al matí,es duran a terme noves inspeccions tècniques per analitzar l’impacte de les darreres pluges a la zona del despreniment i acordar les accions a emprendre per tal de reforçar el mur de contenció que ha quedat malmès i, si escau, procedir a la reobertura de la carretera, amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat. El comú recorda també que l’accés als pobles de Sispony i Escàs es pot fer a través del centre de la Massana, i que els veïns d’aquests dos indrets, hauran de passar pel centre de la parròquia per anar en direcció a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, o altres direccions. A més, en motiu de la desviació provisional pel centre de la Massana, es preveu que durant aquest matí, hi pugui haver puntualment alguna retenció, sobretot en l’horari d’entrada i sortida a les escoles.
 
Antecedents / El passat dissabte, es va produir una esllavissada a la part de la muntanya paral·lela a la carretera secundària de Sispony. El fet es va ocasionar per les intenses pluges. I després de rebre un avís cap a les 12 del migdia, els bombers hi van estar treballant durant diverses hores per netejar la calçada. 
 
Tot i que aquesta va quedar lliure de pedres i terra que s’havien desprès de la muntanya, el Comú de la Massana va decidir ahir que la carretera seguirà tancada per seguretat i per veure quines actuacions s’han de fer per preveure possibles perills durant els propers caps de setmana, ja que es preveuen més tempestes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT