PUBLICITAT

Encamp

Encamp, destí triat pels equips per a entrenar-se

La parròquia es consolida com a lloc de concentració del turisme esportiu

Per El Periòdic

En els darrers anys, la parròquia d’Encamp ha vetllat per convertir-se en un destí de preferència per a aquells equips professionals que cerquen entrenar-se físicament em espais amb millors instal·lacions o bé simplement marxen dels seus llocs d’origen. Aquest objectiu, segons informa l’òrgan comunal parroquial mitjançant un comunicat de premsa s’ha aconseguit: el Comú d’Encamp veu afermades les estades esportives per la satisfacció manfesta per les agrupacions d’atletes que es desplacen fins al poble amb l’objectiu de dur-hi a terme els seus entrenaments.
 
Les estades esportives d’estiu a Encamp acullen una dotzena d’equips entre els quals, les seccions de l’FC Barcelona, el Dinamo de Moscou o el Gazprom Ugra. Tots ells, de futbol sala.
 
Les estades estivals s’han iniciat aquest mes de juliol amb nombroses visites com la del Club la Salle Ploms de bàsquet. Les instal·lacions també han acollit el Campus Enric Massip d’handbol, així com estades esportives professionals del Dinamo de Moscou, entre altres. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT