PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

La sisena edició del ‘Menú de Festa Major’, a punt

22 restaurants s’han adherit a la ja consolidada mostra d’Andorra la Vella

Per IVÁN ÁLVAREZ

Àlex Armengol i Eva Roma, durant la presentació
Àlex Armengol i Eva Roma, durant la presentació | Tony Lara
El Comú d’Andorra la Vella va presentar ahir la sisena edició del Menú de Festa Major, un dels actes emmarcats en la celebració de la Festa Major de la capital, que divendres 31 donarà el seu tret de sortida. El cònsol menor, Eron Estany, va explicar que la participació es manté respecte altres edicions i que 22 restaurants s’han adherit a la proposta. Tot i això, i com va apuntar la cap d’àrea de Promoció Econòmica, Eva Roma, està previst que durant «aquesta última setmana s’hi adhereixin tres o quatre establiments més, els que han rebut la convocatòria mentre estaven tancats per vacances».
Una iniciativa organitzada pel sector hoteler d’Andorra la Vella, amb la col·laboració del Comú, que permet, del 31 de juliol al 16 d’agost, a tots els clients dels restaurants participants gaudir d’un menú especial i entrar en el sorteig d’activitats turístiques.
Els establiments, tots d’Andorra la Vella excepte un que és de Santa Coloma, oferiran menús especials durant els quinze dies en una festa que el cònsol menor, Eron Estany, va assegurar que «cada any té més èxit».
Des de la Unió Hotelera, el seu president, Àlex Armengol, va agrair que «el Comú d’Andorra la Vella segueixi apostant per la restauració» i va afirmar que «l’event promociona i dóna vida al nostre sector, que necessita aquests esforços comercials per poder seguir vivint». 
Un dels objectius de la festa és arribar, sobretot, als turistes amb la coordinació entre l’Oficina de Turisme i la promoció a les xarxes socials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT