PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home controlat amb 10,2 grams d’haixix

Quatre persones van ser arrestades a banda dels agressors del Pas

Per El Periòdic

Edifici del cos de seguretat ubicat a la carretera de l’Obac.
Edifici del cos de seguretat ubicat a la carretera de l’Obac. | Àlex Lara
El cos de la Policia va detenir sis persones en el transcurs de la setmana passada, acusades de diversos crims. El vespre del passat dijous, un home de 35 anys d’edat era arrestat per tenir en la seva possessió 10,2 grams d’haixix, material que li va ser incautat. El resident va ser detingut pels agents, acusat d’un delicte contra la salut pública i per trobar-se possiblement involucrat en un cas de tràfic d’estupefaents.
 
D’altra banda, dues de la mitja dotzena de persones arrestades durant la setmana del 10 al 15 d’agost són els dos joves de 18 i 22 anys engarjolats per agredir violentament un turista francès al Pas de la Casa, la matinada del darrer dissabte. Els dos agressors van causar un trauma craneoncefàlic a l’home a la sortida d’un local d’oci de la localitat fronterera. La víctima segueix hospitalitzat en un centre hospitalari francès on se la tracta de les lesions greus que li van ser ocasionades pels dos nois de 18 i 22 anys.
 
A principis de la setmana passada el cos de seguretat va haver d’intervenir per detenir una dona ja condemnada a complir un període d’arrest nocturn al Centre Penitenciari de la Comella, pena que el passat dilluns hauria incomplert i causa per la qual va tornar a ser agafada pels agents.
 
A més, es va detenir a dues persones acusades de cometre delictes contra la seguretat col·lectiva. El primer cas és el d’un jove de 24 anys que conduïa amb una taxa d’alcohol de 1,95 g/l. i sota l’efecte d’estupefaents metamfetamina i cànnabis, després de tenir un accident dins un aparcament d’Arinsal, on va resultar ferit juntament amb una acompanyant.  L’altre cas és el d’un home de 51 anys que conduïa amb 1,26g/l. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT