PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els germans Vinyes no tenen data de retorn

Joan i Amàlia no van aquest cap de setmana la cita de l’Espanyol al Ferrol

Per Iván Moure

Els germans Vinyes, fa dos anys al circuit de Barcelona.
Els germans Vinyes, fa dos anys al circuit de Barcelona. | Fotoesport
Els germans Vinyes estan patint un via crucis particular en la temporada 2016. Joan ni tan sols ha pogut estrenar-se encara en competició i Amàlia porta ja gairebé tres mesos de baixa. Cap d’ells amb data de retorn, per tant es perdran la cita del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt que es disputaran el cap de setmana que ve al Ferrol.
 
El germà gran dels Vinyes es va lesionar al març mentre esquiava. Va caure i se li va sortir l’espatlla, a més d’afectar-li alguns nervis del braç. Ja es preveia que la recuperació seria lenta però des de llavors han passat gairebé sis mesos i encara no té sensibilitat en l’extremitat. Continua fent rehabilitació diària, massatges al fisioterapèuta, però la situació tampoc no convida a pensar amb optimisme en la cita del 12 de setembre, el Príncep d’Astúries.
 
Amàlia es va lesionar el 31 de maig en l’especial inicial del ral·li Rias Baixas, també de l’Espanyol d’asfalt. Va patir una sortida de carretera i es va trencar el canell, perdent-se també les proves d’Ourense el 12 del mateix mes, a més de la cita de Red Bull Ring austríaca del 4 de juliol a l’Eurocup Seat Lleó.
 
La petita dels Vinyes va progressant a poc a poc, però encara li falta mobilitat en el braç –l’esquerre– i també força. Així doncs tampoc està preparada per afrontar la cita del cap de setmana al Ferrol. Ella, però, sembla veure la llum al final del túnel més a prop i té més números per poder córrer el 12 de setembre la cita d’Astúries de l’Espanyol, com també  la del 19 del mateix mes a Nürburgring (Alemanya) en l’Eurocup.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT