PUBLICITAT

Santa Coloma

El Comú presenta una denúncia amb documentació clau

Les parts afectades cobriran les reparacions dels desperfectes

Per M.C.

Ahir una de les marquesines encara era malmesa.
Ahir una de les marquesines encara era malmesa. | Tony Lara
El Comú d’Andorra la Vella va ampliar ahir les denúncies ja interposades davant de la justícia el darrer diumenge per demandar els desperfectes ocasionats a diversos indrets de la capital la matinada del dissabte al diumenge passat. Segons van explicar des de l’administració comunal, a primera hora de la tarda del darrer dilluns es feia entrega als agents de seguretat d’una sèrie de documents que podrien ser claus per al desenvolupament de la investigació. Es tracta de diferents arxius gràfics amb els què es podria identificar els autors dels diferents actes vandàlics esdevinguts. Per ara, es desconeix si es tracta d’accions perpetrades per una persona o per un mateix grup o si, per contra, cal parlar de fets aïllats.
 
Les accions per reparar les destrosses van encetar-se poc després que els cossos de seguretat i l’òrgan comunal d’Andorra la Vella fossin alertats. Les parts afectades hauran de córrer amb els costos de les rehabilitacions. Des del Comú es va actuar per netejar el passeig que voreja el riu, just a la sortida de Santa Coloma en direcció Andorra la Vella, on, coincidint amb la festa major de la població, es van llançar al riu i al mateix paviment envasos de pintura extrets de l’obra que s’està realitzant a la Borda Mateu amb l’objectiu de construir camps de futbol, on també es van ocasionar pintades.
 
Tal com van informar des de l’administració, serà el ministeri de Cultura el que s’encarregui la també malmesa porta d’accés a l’espai on s’ubica l’església de Santa Coloma, mentre que la marquesina de la parada d’autobús contra la que els vàndals també van escarnissar-se i que encara rau precintada, serà l’empresa que disposa de la concessió la qui haurà de reparar-la.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT