PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cares andorranes a la 19a Fira del llibre del Pirineu

Villaró, Cairat, Rubio i Burgués, entre els presents a la trobada

Per M.C.

Llibres exposats en una fira anterior a la d’Organyà.
Llibres exposats en una fira anterior a la d’Organyà. | Tony Lara
Des d’avui i fins el proper diumenge Organyà torna a acollir la Fira del llibre del Pirineu. Diversos escriptors andorrans seran de nou presents en aquest esdeveniment que, enguany, arriba a la seva 19ª edició. A més, la periodista i resident Noemí Rodríguez serà l’encarregada de presentar els diferents actes de la fira que composen el programa del proper diumenge, 6 de setembre.
 
Abans, el dissabte a la una de la tarda, l’autor del Blau de Prússia, la trama del qual s’esdevé al Principat,  participarà d’una taula rodona en què el tema central serà la novel·la negra al Pirineu. juntament amb Julián Camposagrado i Pep Coll.
 
A partir de les cinc de la tarda de demà, Pilar Burgués serà present a la fira amb la seva darrera obra, Flaixos de Llum Blanca, juntament amb Teresa Ventura, qui es basava en Andorra per elaborar la seva darrera obra,  Un coprincipat al Pirineu. 
 
Més tard, a partir de les 18 hores, Maria Teresa Cairat participarà també de la trobada acompanyada pel llibre més venut al Principat la darrera diada de Sant Jordi: El síndic Cairat, el meu padrí.
 
El darrer dia, seran la ja esmentada Rodríguez i el professor Iñaki Rubio els qui donaran un toc andorrà a la fira. Aquest darrer exposarà, a partir del migdia de diumenge, els fonaments de L’altre costat del mirall, un dels seus escrits.
PUBLICITAT
PUBLICITAT