PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’Escola d’art mostra els treballs dels seus alumnes

L’exposició col·lectiva inclou 45 peces dels diferents tallers del centre

Per EL PERIÒDIC

Retrat col·lectiu del professorat de l’Escola d’art.
Retrat col·lectiu del professorat de l’Escola d’art. | COMÚ ANDORRA LA VELLA
L’alumnat dels tallers de l’Escola d’art d’Andorra la Vella mostrarà alguns dels seus treballs en una mostra col·lectiva que s’instal·larà del 15 de setembre al 30 d’octubre al vestíbul del centre cultural La Llacuna. La inauguració serà el dilluns 14 de setembre al vespre.
 
La mostra col·lectiva de l’Escola d’art inclourà unes 45 peces realitzades durant el curs 2014-2015 pels alumnes dels tallers de pintura, gravat, joieria, fotografia, restauració, ceràmica, plàstica i d’història de l’art i del cinema. Les obres s’exposaran segons cada taller.
 
La visita a l’exposició «minimalista, visual i atractiva», segons l’ha qualificada el centre cultural, permetrà observar i apreciar les creacions de l’alumnat de l’Escola d’art, jutjar-ne l’aprenentatge i, alhora, informar-se directament de les propostes que ofereix el centre durant el curs 2015-2016. L’Escola d’art ofereix formació en pintura, des d’aquest curs amb Montse Mayol; ceràmica, amb Eve Ariza; fotografia, amb Montserrat Altimiras i Pep Aguareles, i gravat, amb Neus Mola, entre d’altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT