PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Vila Medieval proposa diferents concerts temàtics

La cita serà del 23 al 25 de setembre, amb una cinquantena d’activitats

Per EL PERIÒDIC

La Vila Medieval de l’edició del 2014, a Sant Julià de Lòria.
La Vila Medieval de l’edició del 2014, a Sant Julià de Lòria. | TONY LARA
El Comú de Sant Julià va presentar ahir la programació de la 13a edició de la Vila Medieval que tindrà lloc del 23 al 25 de setembre. Com a novetat d’enguany destaca l’organització d’un sopar medieval i un concert amb el grup Tururut Bonaigua. A més, es proposen una cinquantena d’activitats i es comptarà amb una seixantena de parades amb productes diversos, com va explicar la consellera de Cultura, Maria Servat.
 
Un sopar medieval amb concert i una passejada amb oques per a infants són les novetats de la Vila Medieval d’aquest any. Així ho van explicat la consellera de Cultura, Maria Servat, i la cap de Cultura, Laura Rogé. El primer serà dissabte a les 22 hores al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos per 24 euros i els tiquets s’hauran d’adquirir abans del dia 22. La segona proposta comptarà amb una setantena d’oques que passejaran per la parròquia acompanyades del seu pastor. 
 
A més, també hi haurà una desfilada de personalitats amb el Comte de Foix i la seva esposa Ermesenda com a protagonistes i activitats familiars com les representacions ‘La senyora tous’ i ‘La cort del comte’. Es manté l’espectacle de foc dissabte al vespre amb la companyia La Cremallera teatre i la mostra de falconeria amb noves aus rapinyaires «més espectaculars», va destacar Rogé.   
 
El nombre de parades va en augment, com va reconèixer Servat, sobretot les internacionals. Enguany n’hi ha «algunes més» però amb l’objectiu de «diversificar producte». Entre les propostes hi ha una demostració d’elaboració de productes làctics en directe, però encara s’està acabant de tancar. 
 
Per altra part, la Vila Medieval coincidirà per primer cop amb la Trobada de Puntaires que organitza l’escola d’art. Hi participaran grups de Catalunya i França i serà diumenge de 10 a 13 hores al vestíbul del Centre de Congressos. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT