PUBLICITAT

Encamp

Sense títols també vénen

El Barça Lassa viu la setena visita seguida de pretemporada a Encamp

Per Iván Moure

Els jugadors del Barça s'immortalitzen amb els prop de 50 nens de l'Àrea de Jovent d’Encamp, ahir al Complex Esportiu de la parròquia.
Els jugadors del Barça s'immortalitzen amb els prop de 50 nens de l'Àrea de Jovent d’Encamp, ahir al Complex Esportiu de la parròquia. | Isabel Drets / Comú d'Encamp
L’FC Barcelona Lassa és un estiu més a Encamp, el setè seguit, per iniciar la pretemporada. L’equip de Xavier Pascual, tal i com va assenyalar ahir el seu entrenador, és novell en venir a fer l’estada després d’una temporada en blanc i per això ell mateix va posar la nota còmica: «Sempre feia broma de que si guanyàvem algun títol tornàvem  però que sinó no se que passaria... I aquí estem». En un to més seriós, va prosseguir: «La passada va ser la primera temporada que no guanyava un títol i això m’ha servit per carregar piles, motivació i confiança per tornar al camí de la victòria». Pascual va admetre que si hagués d’escollir algun trofeu la campanya que s’apropa es decantaria «sempre per l’Eurolliga» però va passar la pressió de favorit al Reial Madrid: «Manté l’estructura i serà el rival a batre però el comptador torna a zero».
 
Fins a sis jugadors del segon equip té Pascual a les seves ordres mentre no tornen els cinc internacionals que estan a l’Euro, entre els quals no està un Navarro que per fi se’l veu a Encamp en una pretemporada, tot i que treballant a un ritme diferent per la fascitis plantar: «Sense anar amb la selecció l’estiu se m’ha fet llarg però ho havia de fer... Aquesta tarda tenen una final i si passen d’aquí arribaran fins el final», va pronosticar. 
I a la tarda d'ahir no va faltar un clàssic de cada estiu per a la plantilla del Barça, de fer un forat en el seu calendari farcit d’entrenaments per compartir a l’escenari dels seus entrenaments en pista, el Complex, una estona d’esbarjo amb els prop de 50 nens de l’Àrea del Jovent d’Encamp. Va ser una estona de jugar al bàsquet amb els Navarro, Oleson, Abrines o Doellman, explicar anècdotes i aprofitar per fer-se fotos i demanar autògrafs als seus ídols.
 
DEMÀ, BCA-BARÇA

Navarro podrà estar demà al Poliesportiu en l’amistós contra el MoraBanc Andorra (21.00 hores). «Serà el primer pas en la nostra preparació, amb sis del filial i sense gent a la línia exterior», va explicar un Pascual que té a 16 disponibles: Doellman, Vezenkov, Eriksson, Diagne, Samuels, Oleson, Lawal, Abrines, Navarro, Carlos Arroyo, García, Djedovic, Peno, Kuruk, Sulejmanovic i Eric Vila.
 
L’OURENSE ESPERARÀ PER PUJAR

L’ACB  i el Club Ourense Baloncesto han signat un preacord per a la seva inscripció a la Lliga Endesa 2016-2017. Així doncs queda ajornat una l’ascens de l’equip gallec, a l’espera de l’aprovació definitiva en l’assamblea general de clubs del dilluns que ve.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT