PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les cases pairals Blanca i Ribot obren les seves portes

Es podran visitar durant la 21a edició de les Jornades europees del patrimoni

Per EL PERIÒDIC

La casa Ribot d’Escaldes.
La casa Ribot d’Escaldes. | SFGA
La casa Blanca de Segudet, a Ordino, i la casa Ribot, a l’avinguda del Pessebre d’Escaldes-Engordany, són les dues cases pairals que podran ser visitades durant la 21a edició de les Jornades europees del patrimoni que Andorra celebra durant aquest cap de setmana. 
 
A Ordino les visites estaran permeses dissabte entre les deu del matí i les dotze del migdia, amb grups d’un màxim de 15 persones. A Escaldes-Engordany les visites guiades es programaran també dissabte, entre les quatre de la tarda i les 17.30 hores, per a grups d’un màxim de 10 persones cada tres quarts d’hora. L’organització recomana reservar plaça prèviament al telèfon 836 908.
Diumenge, a les sis de la tarda, tindrà lloc el concert emmarcat dins el cicle ONCA Bàsic del duo de violoncel i viola B&C (Josep Bracero i Daniel Claret), a l’era gran de casa Rossell d’Ordino. L’entrada és lliure però s’ha de reservar plaça perquè l’aforament és limitat.
 
A més, durant tot el cap de setmana, els museus i els centre d’interpretació obriran de forma gratuïta en els horaris habituals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT