PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albós, «cansat i desmotivat» per no trobar la bicicleta

El representant andorrà no sap si correrà el Mundial de contrarellotge demà per culpa d’American Airlines

Per Iván Moure

David Albós amb la bicicleta en una entrevista al Periòdic, l’any passat.
David Albós amb la bicicleta en una entrevista al Periòdic, l’any passat. | Àlex Lara
David Albós va arribar el diumenge passat a Richmond (Virgínia, Estats Units) procedent de Barcelona per disputar demà el Mundial de contrarellotge però la bici, que havia de viatjar amb ell en una avió d’American Airlines, es va quedar a terra.
 
En aterrar i recollir l’equipatge, el representant andorrà es va adonar que no tenia la seva eina de treball, la va reclamar i va ser llavors quan la companyia aèria li va confirmar que la bici no havia pres aquell vol, però que arribaria l’endemà, és a dir, ahir. Aquest rotatiu va contactar amb Albós, qui va confirmar que 48 hores després encara no tenia notícies. «Marxo a les 17.30 hores a l’aeroport de Norfolk [les 21.30 d’Andorra, que són sis hores més], que està a tres hores en cotxe, però no sé si la trobaré allà», va admetre amb resignació. «American Airlines és una vergonya. No tens interlocutor, ningú no contesta al telèfon... Però ja estic mentalitzat perquè em diguin que no ha arribat».
 
Albós va admetre estar «cansat i desmotivat» amb la situació que està vivint. «Porto tres dies sense entrenar i fent gestions sense parar. Si puc córrer, no crec que pugui fer una bona crono», va reconèixer. De fet, amb la bici Albós portava d’altres estris també de gran importància, com ara les bambes de la bici. Un mal menor, per això. Demà és la carrera i el representant tricolor, que tan sols té 24 hores per solucionar el problema, ha contactat amb algunes seleccions per veure si el poden prestar una bicicleta «Portugal potser m’ajuda», va desitjar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT