PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Besolí es queda sense el podi per primera vegada

El pilot andorrà finalitza en la cinquena posició al Ral·li ciutat de Valls

Per #GASS

El tàndem andorrà Besolí-Carulla amb el Peugeot 107 en el Ral·li ciutat de Valls, el passat dissabte.
El tàndem andorrà Besolí-Carulla amb el Peugeot 107 en el Ral·li ciutat de Valls, el passat dissabte. | FOTOESPORT
La ratxa de resultats positius de Marcel Besolí i el seu copilot, Xavi Carulla, va finalitzar aquest cap de setmana al Ral·li ciutat de Valls. Per primera vegada aquesta temporada, el tàndem andorrà no va pujar al podi d’una prova del Volant RACC després d’haver-ho fet en les cinc proves anteriors. 
 
Besolí no va poder passar de la cinquena posició i va acusar el desconeixement del traçat, que va anar en favor dels seus rivals. El ral·li es caracteritzava per unes especials molt curtes i ràpides en les quals el coneixement comptava amb un paper molt important i aquesta va ser la primera vegada que Besolí va fer aquest recorregut. 
 
Ja des de la primera parcial, l’andorrà va abaixar a una setena posició inesperada a uns tres segons de la parella que es va col·locar primera momentàniament, Oviedo-Brugue. La tendència es va mantenir al llarg de la jornada i tot i que les diferències van acabar sent mínimes, Besolí va seguir perdent temps respecte els seus rivals per la disputa del ra·li i del títol fins a arribar a la fi de la prova en la cinquena plaça a 24 segons del guanyador. 
 
Besolí es mostrava desconcertat pel resultat obtingut al finalitzar el ral·li en terres tarragonines. « La veritat és que no entenc què ha pogut passar. Al principi vam pensar que havíem sortit, una altra vegada, una mica dormits. Però al no variar la situació penses en altres coses, tipus d’especials molt ràpides i molt curtes en les quals tenen avantatge els rivals que les coneixen, potser nosaltres no ens hem adaptat al traçat... En fi explicacions que poden semblar excuses i que la realitat és que avui no hem estat al nostre millor nivell», va declara el jove pilot de ral·li. 
 
L’andorrà va destacar que aquest resultat, el pitjor de la temproada ja que és l’únic en què no s’ha situat entre els tres primers, arriba en el moment que més necessitava punts  per la disputa del títol, pel qual encara vol lluitar de cara a l’última prova del calendari, el Ral·li 2000 Viratges, els propers 21 i 22 de novembre. «Se’ns ha posat més complicat però, seguim a la segona plaça i al 2000 Viratges caldrà sortir a per totes. És de suposar que per aquelles dates, finals de novembre, l’asfalt pel qual passaran les especials presentarà més complicacions que el d’avui i per tant no es tractarà solament d’anar ràpid, sinó que hi haurà altres factors», va analitzar el pilot del Principat, esperançat de poder fer un bon paper abans de tancar la temporada 2015 del Volant RACC en l’última prova del calendari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT