PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gairebé mil participants a la 2a Marxa Contra el Càncer

L’esdeveniment solidari recapta 3.000 euros per a Assandca

Per EL PERIÒDIC

La ministra de Salut, Rosa Ferrer, tallant la cinta de la marxa.
La ministra de Salut, Rosa Ferrer, tallant la cinta de la marxa. | ANA / B. N.
La 2a Marxa Contra el Càncer va reunir ahir prop d’un miler de persones que van sortir des de l’Aparcament del Trillà d’Andorra la Vella per participar en l’esdeveniment organitzat per Pyrénées i l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), en col·laboració amb la Fundació Jaqueline Pradere. 
 
El president d’Assandca, Josep Sarabia, va esmentar que aquesta darrera edició ha superat «amb escreix» les 730 persones que van participar durant la primera caminada, i això «ens permet donar a conèixer tot allò que es fa des d’Assandca i, a més, demostrar que el poble andorrà està implicat i col·labora envers aquesta malaltia que ens pot afectar a tots», segons ha informat l’ANA. 
 
En relació a la venda de samarretes solidàries, que tenien un preu simbòlic de tres euros, Sarabia va remarcar que en la primera edició es van vendre 500 i «enguany, pràcticament s’han esgotat les 1.000 unitats que es van posar a la venda». En aquest aspecte, tal com va confirmar Sarabia, «gràcies a la venda de les mil samarretes solidàries, que tenen un preu simbòlic de tres euros, hem recaptat 3.000 euros que es destinaran íntegrament a finançar els desplaçaments de malalts cap a centres mèdics de Barcelona». 
 
El president també va voler destacar que actualment «realitzem entre seixanta i setanta viatges mensuals, que aproximadament suposen un cost global de 1.500 euros per mes». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT