PUBLICITAT

Andorra La Vella

Volen trobar el ‘feeling’ perdut

La plantilla del MoraBanc treballa per recuperar la millor versió de cara al duel contra el Barça

Per ALBERT CANES

Els jugadors del BC Andorra saluden el públic del Poliesportiu, en el primer partit de la temporada davant el Bilbao.
Els jugadors del BC Andorra saluden el públic del Poliesportiu, en el primer partit de la temporada davant el Bilbao. | TONY LARA
Segurament, aquesta ha estat una de les setmanes més dures per als jugadors del BC MoraBanc Andorra des que van iniciar la pretemporada. Venien de la millor, a nivell d’entrenaments, però la dura derrota a Fuenlabrada, amb un primer quart horrorós i una lesió inclosa de Víctor Sada, ha provocat que dins el vestuari tricolor s’hagi produït una reflexió profunda a nivell col·lectiu i individual. Aquest replantejament interior s’ha de reproduir sobre la pista aquest diumenge, en el duel contra el primer classificat de l’ACB, ni més ni menys que l’FC Barcelona Lassa. 
 
Sobren les paraules de l’equip que visita el Poliesportiu en aquesta jornada, i més que pensar en el rival, els jugadors del MoraBanc es plantegen el duel com una manera de recuperar sensacions positives, com les que es van veure a la pretemporada. Així ho explicava Sergi Pino ahir en la zona mixta prèvia al partit de diumenge: «Teníem més feeling a la pretemporada. Ara l’estem perdent una mica entre nosaltres i la defensa que teníem llavors, amb aquell feeling tan bo, anava millor. Ara l’hem de tornar a agafar i a veure si van millor aquests partits». Això es fa segons l’aler «entrenant-ho i, sobretot, quan arriba el partit estar atent i ser el que has sigut durant la setmana. No ser el protagonista o qualsevol cosa i ser bons companys entre nosaltres». 
 
La necessitat de recuperar les bones sensacions de cara al diumenge és gairebé més important que la victòria, salvant les distàncies, i és l’objectiu que es marquen els jugadors. «És el que hem parlat abans i aquests dies. Tot i jugar malament aquests últims partits, els hem tingut a prop. Si haguéssim sigut l’equip de pretemporada i amb bona sensació n’haguéssim pogut treure més», va afegir Pino. 
 
El jugador català va acceptar que el vestuari passa per un moment delicat després de les tres derrotes, malgrat que les esperances encara es mantenen intactes: «Una mica fotuts sí que estem, però no desanimats. Nosaltres seguirem lluitant. Ara ve un partit difícil, però no impossible. Seguirem entrenant i a veure com surt aquest diumenge». 
 
David Navarro, per la seva part, va deixar clar que les idees són clares dins el vestuari: «No sé si és mal o bon moment per rebre el Barça. El que sí que tenim clar és que hem de millorar, fer les coses més bé, i sabem que sent contra ells les coses s’han de fer encara més bé del normal perquè és un equip més bo que la resta». El d’Esparreguera recorda que la mentalitat de l’equip és centrar-se en l’equip, i deixar la magnitud del rival de banda: «Serà molt complicat, però no hem de pensar massa en ells, sinó en nosaltres, que són moltes coses que hem de millorar. Cadascú ha de donar el màxim per aconseguir guanyar partits i més quan el rival és el Barça».
 
Les intencions al vestuari tricolor són clares de cara al partit de diumenge, ara només cal que els jugadors ho reflecteixin a la pista.

Sada, més aprop de jugar al partit davant el seu exequip
 
El base català del BC Andorra es va lesionar al múscul pedi diumenge passat davant el Montakit Fuenlabrada. La previsió de la seva recuperació era d’entre cinc i vuit dies, per tant la seva participació en el duel de diumenge contra el Barça era dubtosa, però no estava descartada. Encara segueix sent una incògnita si Sada podrà jugar davant el seu exequip o no, però sembla que la seva recuperació va pel bon camí i les opcions d’entrar a la convocatòria han augmentat al llarg de la setmana. El badaloní ha entrenat al marge del grup aquests dies, però la nota positiva és que ha pogut trepitjar pista. Avui, Sada sortirà a parlar en roda de premsa i ell mateix podrà explicar les seves sensacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT