PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marcus decideix marxar per raons personals de l’FC Andorra

És el segon jugador que perd l’equip des de que va iniciar-se la temporada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marcus, en un entrenament amb l’FC Andorra.
Marcus, en un entrenament amb l’FC Andorra. | Tony Lara
Segona baixa a les files de l’FC Andorra. Si després del primer partit Mateo Rodríguez anunciava que per deicisió pròpia deixava l’equip, ara és Marcus Picciarelli qui també abandona l’entitat. En aquesta ocasió, com amb l’uruguaià, també són per raons personals.
 
El davanter brasiler va fitxar com a tricolor l’estiu passat, provinent d’Alemanya. No era un habitual en els onze inicials de Justo Ruiz i era un dels canvis recurrents per a les segones parts. Tot i ser una referència ofensiva, encar ano havia aconseguit marcar cap gol en partit oficial.Avui mateix torna al Brasil per tractar de solucionar els aspectes personals. A aquestes alçades,trobar-se amb una baixa és un inconvenient important. «Quan tens la plantilla formada i de cop se marxa un jugador és un transtorn important, perquè perds competitivitat», assegura Ruiz. I és que aquesta és una nova baixa que ha d’afrontar l’entrenador després de perdre Mateo només començar la lliga. 
 
Per contra, l’única alegria en el capítol d’incorporacions va ser l’arribada de Jordi Betriu, que ja es va poder estrenar 10 dies enrera en la victòria davant l’FC L’Escala. El català ocupa posicions també ofensives, tot i tenir unes característiques diferents del brasiler. El club sondejarà el mercat per tractar de trobar-li substitut, tot i que no hi ha pressa per ampliar la plantilla per la dificultat amb la que es troba per portar jugadors de fora el país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT