PUBLICITAT

ENCAMP

Concert en benefici de l’Escola Meritxell

El Cor dels Petits Cantors actua el dia 18 al Centre de Congressos

Per EL PERIÒDIC

Catherine Metayer i el director general de FEDA, Albert Moles, ahir.
Catherine Metayer i el director general de FEDA, Albert Moles, ahir. | ANA / M. B.
El Cor dels Petits Cantors destinarà la recaptació del Concert de Nadal a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM), el mateix centre al qual va aportar els beneficis obtinguts en el concert de l’any passat. L’actuació serà el dia 18 a les nou del vespre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Les entrades valen 15 euros però també es  poden comprar entrades a fila 0 per 30 euros.

Al recital hi participaran 52 infants i joves d’entre 8 i 20 anys que interpretaran nadales i algunes sorpreses. La directora dels Petits Cantors, Catherine Metayer, va avançar ahir que el concert es basarà en la teatralització d’un conte. Metayer es va mostrar satisfeta per la implicació de la canalla i les seves famílies, ja que els assajos suposen un gran sacrifici. La directora va confessar que cada any pateix perquè no hi hagi suficients veus infantils però aquest any «n’hi ha hagut multitud, esperem que el dia del concert passi el mateix», segons informa l’ANA.

Amb l’objectiu de donar suport als actes culturals i artístics, FEDA patrocinarà l’acte i, per tant, la recaptació íntegra del concert es destinarà als projectes de l’EENSM, per als quals es necessita una injecció econòmica constant, va recordar la presidenta de la Junta Rectora, Pilar Díez. A més, Díez va expressar la seva voluntat perquè el concert dels Petits Cantors per a l’EENSM s’institucionalitzi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT