PUBLICITAT

canillo

Els Demòcrates per Canillo creen ‘el Got’, un grup d’opinió i treball

La mesura respon a la voluntat d’implicar el ciutadà als afers comunals

Per El Periòdic

Candidats de DA, ahir
Candidats de DA, ahir | da
El partit Demòcrates per Andorra (DA) postulant a dirigir el poble de Canillo, pretén incrementar la participació dels ciutadans de la parròquia en els assumptes que ocupen a l’administració comunal. Per fer-ho, tiraran endavant iniciatives com el ja creat grup d’opinió i treball ‘el Got’. La intenció de fer participar els canillencs va ser comunicada ahir per part de la candidata número 4 de la llista, Rosa Mº Mandicó, que esva fer acompanyar d’altres membres de la llista, entres ells, candidat a cònsol menor, David Palmitjavila.
 
Per acomplir aquest objectiu es preveu posar a l’abast dels ciutadans de Canillo eines perquè s’impliquin directament en diferents qüestions del comú. Mandicó va explicar que el Got estarà obert a tothom.
 
A més, també impulsaran un forum de l’experiència, on els protagonistes seran la gent de la tercera edat, perquè aportin els seus coneixements, sense deixar de banda continuar donant suport al consell del infants. 
 
La llista taronja vol tornar a potenciar la Unió Sociocutural per l’organitació de diferents esdeveniments a nivell turístic i cultural. En opinió de Mandicó, totes aquestes actuacions es podrien complementar promocionant el voluntariat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT