PUBLICITAT

Encamp

Ld’A vol promocionar una cursa vertical

Teixidó assegura Encamp té les condicions idònies per fer la sortida al centre del poble i arribar a assolir els 1000 metres en poc més d’un kilòmetre

Per El Periòdic

candidats
candidats
En la línia de potenciar l’esport i tot aprofitant el paratge natural de la parròquia, els Liberals d’Encamp i independents promocionaran una cursade muntanya d’un quilòmetre vertical a la parròquia en cas d’assumir la conducció de l’administració demà.
 
Tal com va explicar ahir el número 8 de la llista, Alain Arias, «el nostre entorn és idoni per a desenvolupar activitats d’exterior i d’esport com ara el parapent, trekking... Però amb especial incidència en les curses de muntanya, nacionals i internacionals». 
 
Els liberals es van voler acompanyar del muntanyenc Ferran Teixidó, qui va explicar que «l’entorn dóna per fer, perfectement, una cursa del tipus vertical, d’una llargada de 1.200 metres». L’esportista va afegir que «Encamp té les condicions idònies per fer la sortida al centre del poble i arribar a assolir els 1000 metres en poc més d’un kilòmetre». Per als liberals, aquesta opció entra dins la prioritat de convertir Encamp en «espai natural esportiu, amb activitats de lleure i esports d’estiu i hivern», segons paraules d’Arias.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT