PUBLICITAT

La Massana

DA acusa l’actual comú d’anar a remolc seu

El partit donarà suport a les iniciatives que afavoreixin la parròquia

Per El Periòdic

La candidatura de Demòcrates per Andorra (DA), encapçalada per Albert Esteve i Judit Villaró, va visitar ahir l’empresa d’Aigües d’Arinsal i va aprofitar per fer balanç de la campanya electoral, destacant que l’equip que governa actualment al comú «sempre ha anat a remolc de les nostres declaracions, en funció del que cada dia hem presentat del programa».
 
Així mateix, el cap de llista va remarcar que durant la jornada d’avui de reflexió, els «elector s’haurien de plantejar que DA és l’única opció de canvi que els pot retornar la il·lusió, que pot retornar la llum i la transparència a la parròquia, una nova manera de fer política per a tots els ciutadans». Tanmateix, Esteve va destacar que s’ha de tenir «cura del teixit productiu que hi ha al país, com és el cas d’aquesta planta embotelladora que des de fa dos anys ha produït quatre milions de botelles». 
 
El candidat a cònsol major també va dir que el seu equip farà «una política de comú on tots els ciutadans se sentin recolzats i on el teixit productiu tingui ganes i il·lusió d’establir-se i promocionar la parròquia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT