PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu fa una recaptació rècord de 16.000 € per La Marató

La Fundació del Sant Hospital ha aconseguit reunir 7.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Concert de Nadal Pro La Marató TV3 a la Seu d’Urgell.
Concert de Nadal Pro La Marató TV3 a la Seu d’Urgell. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La Seu d’Urgell ha recaptat un total de 16.032,96 euros per a La Marató de TV3. La recol·lecta anirà destinada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat. En aquesta edició de La Marató, les aportacions solidàries dels ciutadans de la Seu fetes arribar a través de les trenta activitats, especialment organitzades per l’ocasió pel teixit associatiu de la ciutat, han aconseguit assolir aquesta xifra rècord, segons ha informat l’ajuntament urgellenc.
 
Davant d’aquesta recaptació, la regidora de Solidaritat i de Salut de l’Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, va agrair ahir a totes les entitats i associacions de la ciutat la seva col·laboració en l’organització de tots els actes i activitats per recollir fons per La Marató de TV3. «Aquest any hem demostrat, amb escreix, que la Seu és una ciutat solidària, i que també volem aportar el nostre compromís en la lluita contra la diabetis i l’obesitat».
 
Pel que als diners recollits, d’entre les trenta activitats organitzades en benefici de La Marató hi destaquen: la rifa solidària organitzada per la Fundació del Sant Hospital que ha recaptat 7.000 euros; el quinto popular a càrrec de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha obtingut 2.380 euros; i la venda de manualitats realitzada també per Fundació del Sant Hospital, que ha aconseguit 819,98 euros.
 
A més, als 16 mil euros cal sumar-hi encara les donacions que es puguin recollir el pròxim dissabte, 19 de desembre, en el Concert de Nadal que oferirà l’Orquestra de Cambra Cadí, acompanyada per la Capella de Santa Maria de Puigcerdà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT