PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Apapma vol seguir treballant en les noves lleis

entre les iniciatives previstes hi ha «continuar treballant amb el desenvolupament dels reglaments, com la llei dels animals»

Per ESTEFANIA GRACIA

El president d’APAPMA, Carles Iriarte.
El president d’APAPMA, Carles Iriarte. | apapma, president, carles, iriarte, socis, associació, iniciaitva, activitats, animals, medi ambient, paissatge
L’Associació Protectora d’Animals, Plantes i Medi Ambient (Apapma) va dur a terme dimarts  una assemblea per mostrar els comptes i les accions que ha realitzat durant aquest any i les futures propostes que tenen en ment per començar o continuar de cara a l’any vinent. 
 
D’aquesta manera, el president d’APAPMA, Carles Iriarte, va destacar que entre les iniciatives previstes hi ha «continuar treballant amb el desenvolupament dels reglaments, com la llei dels animals, i impulsar i intentar tirar endavant una llei d’impacte mediambiental o una llei d’espais protegits o parcs naturals». 
 
Des de l’entitat també es demana una unificació parroquial «a nivell d’una llei on els comuns s’uneixin per treballar per exemple en els accessos als camins de muntanya amb vehicle, ja sigui de dues o quatre rodes». 
 
Recerca de Socis / Tanmateix, Iriarte va remarcar que actualment s’estan buscant socis, perquè és veritat «que en els darrers anys, i sobretot des que ha començat la crisi, hem baixat força en nombre, ja que als anys 90 n’érem uns 800 i ara en som 400». D’aquesta manera, «necessitem que més voluntaris o socis actius decideixin unir-se a l’associació per poder dur a terme les iniciatives i accions que volem desenvolupar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT