PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Un 84% dels enquestats vol que l’avinguda Meritxell sigui una zona per a vianants

El 93% valora positivament el tancament del trànsti a l'avinguda Carlemany

Per LÍDIA RAVENTÓS

Un tram de l’avinguda Meritxell.
Un tram de l’avinguda Meritxell. | TONY LARA
La gran majoria de la població andorrana (93%) opina que el fet que un tram important de l’avinguda Carlemany es transformés en zona per a vianants és un canvi que ha millorat el confort per passejar i les compres. Així mateix, també consideren que ha estat positiu per dinamitzar la zona i embellir la zona i per potenciar l’oferta comercial. En aquest sentit, quan se’ls pregunta si creuen que hi ha altres carrers del país que s’haurien de tancar al trànsit, un 45% creu que sí i d’aquests, un 84% considera que  s’hauria de fer a l’avinguda Meritxell. 
 
Pels que fa als punts negatius, un 40% creu que la mobilitat en vehicle ha empitjorat, davant un 26% que pensa el contrari i un 28% que entén que no hi ha hagut variació. La senyalització (23%) i les facilitats d’aparcament (27%) són els altres dos aspectes que s’han destacat negativament amb el canvi. 
 
Eleccions comunals/ El president del CRES, Joan Micó, va revelar que les conclusions de l’enquesta ja es coneixien durant la campanya electoral però que no es van voler fer públiques per no influir en els resultats. «Hi havia preguntes directament relacionades amb els programes i per això vam creure que era millor no intervenir», va assegurar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT