PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els liberals acusen el Govern de «no complir la llei»

El grup lamenta que s’hagi rebutjat la proposta de fer una sessió de control

Per Iván Álvarez

Joan Carles Camp, Jordi Gallardo i Carine Montaner, ahir al Consell General
Joan Carles Camp, Jordi Gallardo i Carine Montaner, ahir al Consell General | El Periòdic
El president suplent del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, va acusar ahir al Govern de «no complir la llei ni els procediments», en referència a la votació de la modificació de llei del pressupost per aprovar la partida destinada a l’AREB que, finalment, es va dur a terme dijous al Consell General. 
El conseller liberal, secundat per Joan Carles Camp i Carine Montaner, va indicar, en aquest sentit, que  malgrat que«hi ha una línia molt fina que s’ha passat» no pensen emetre cap acció judicial al respecte perquè no volen fer «política ni bandera ni una batalla» del tema. A més, va apuntar que si es fes qualsevol moviment seria un «entrebanc important en el tema de l’AREB» i que provocaria «més bloqueig a la situació»·.
Gallardo va desitjar que «fos factible» la possibilitat, tal i com va apuntar el cap de Govern, Toni Martí, que abans del 10 de març estigués resolt l’afer BPA. A més va obrir la porta a la compareixença dels accionistes majoritaris de Banca Privada d’Andorra, els germans Cierco, «així com d’altres directius» davant de la comissió especial per tenir «una altra visió».
Finalment, el grup liberal va lamentar, també, que la majoria (DA) «que respon a la petició del Govern» rebutgés la proposta de realitzar una sessió de control al Govern. Gallardo va apuntar que DA «pretén que s’entri a revisar el reglament del Consell General per poder encabir aquest tipus de petició» i que és un «parany al qual no pensem entrar». Segons el conseller liberal, el que vol la majoria demòcrata amb aquest extrem és «limitar unes sessions de control al Govern que sembla que els molestin».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT