PUBLICITAT

Andorra La Vella

El comú visitarà als comerciants de Meritxell al març per tenir opinions

Marsol defensa que el canvi és necessari per a la parròquia i el sector

Per ESTEFANIA GRACIA

Conxita Marsol i Marc Pantebre després de la trobada d’ahir.
Conxita Marsol i Marc Pantebre després de la trobada d’ahir. | ANA / B. N.
Tancar la circulació rodada a l’Avinguda Meritxell i que esdevingui una zona per a vianants «és un punt important» per al Comú d’Andorra la Vella, segons va confirmar ahir la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol. Així, a començaments de març, «farem les primeres visites als comerciants per saber les seves opinions».
 
 «Nosaltres hi estem a favor i intentarem que els comerciants hi estiguin d’acord en convertir l’avinguda en una zona de vianants», va detallar Marsol. Tot i això, també va remarcar que els comerciants «són els qui tindran l’última paraula, però nosaltres entenem que és necessari per a la parròquia i el sector comercial». 
 
Per la seva part, el president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, va remarcar que es recolzarà la iniciativa, «però no és una imposició de res, aquest projecte ha de mostrar a la gent els avantatges que pot tenir aquest canvi». A més, «Andorra la Vella té la referència dels seus veïns d’Escaldes-Engordany, de les coses que s’han fet bé i les que es poden millorar», va puntualitzar Pantebre.  
 
Primera presa de contacte / Les converses sobre l’avinguda Meritxell entre el comú de la capital i la Cambra de Comerç van tenir lloc ahir durant una primera reunió «per conèixer-nos-nos una mica més i sobretot per marcar una línia de col·laboració intensa entre el comú i la Cambra, perquè estic convençuda que els interessos són els mateixos: potenciar el comerç d’Andorra la Vella i tot el país» va destacar Marsol. 
 
Així mateix, Pantebre va assegurar que ara «hem d’aflorar les sinergies que ja hi són, i nosaltres tenim la sort que al ser un òrgan independent que coordina tot el comerç, els serveis i la indústria del país tenim la facilitat de fer moltes coses i dividir-nos en segments». A més, la cònsol major va destacar que hi ha «diferents necessitats en una zona o altra de la parròquia i cal estudiar-les i treballar amb sinergies». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT