PUBLICITAT

Canillo

Els catalans Cardona i Orgué vencen a Ransol

La sisena i penúltima cita del Nacional aplega més d’un centenar de participants

Per El Periòdic

Els corredors, a la línia de sortida moments abans de l'inici de la Travessa Ransol.
Els corredors, a la línia de sortida moments abans de l'inici de la Travessa Ransol. | SEC
Les previsions climatològiques apuntaven a que ahir hi hauria nevades a tot el país i no es van equivocar gaire, perquè a la tarda nit el cel es va tancar i el blanc va caure en diversos punts del país. Però durant el matí va haver-hi un sol radiant i el Soldeu Esquí Club va gaudir d’una jornada ideal per acollir la sisena i penúltima cita de la Piolets Park & Spa Copa d’Andorra, la Travessa Ransol la Serrera.
 
De fet la participació va ser tot un èxit perquè es van donar cita un centenar exacte de  participants. Només 13 dels inscrits finalment no es van presentar. I d’ells, els guanyadors van ser dos catalans: Nil Cardona, de LaSportiva i Laura Orgué, de Salomon.
 
La guanyadora en fèmines no va tenir rival, ja que la segona, Sophie Dusautoir, va arribar a la meta a més de cinc minuts. La tercera va ser Núria Garcia, que va pujar al posi per minut i mig de marge respecte Elisabet Bertran, de l’AE Matxacuca.
 
Cardona tampoc no va tenir gaire rivalitat, perquè el segon, David Albós, va arribar a gairebé dos minuts i mig. El corredor de la FAM, però, sí que va haver de guanyar-se la plata en l’esprint amb Gerard Vila (Cerdanya Skimo Team), a qui va superar per només sis centèsimes.
 
En júniors destaquen els dos primers llocs dels corredors de la FAM Sergi Casabella, clar guanyador, i Marc Font, segon. Va completar el podi un altre andorrà, Carles Serra. En la categoria cadet van guanyar Diego Cancelos i Andrea Sinfreu i en la infantil, Oriol Olm i Emma Cristina.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT