PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Es reactiva l’Espai Actiu de Recerca de Feina

Funcionarà cada dilluns a la Seu, de 10.30 a les 13 hores

Per EL PERIÒDIC

Un grup de joves al centre de la Seu d’Urgell, en una imatge d’arxiu
Un grup de joves al centre de la Seu d’Urgell, en una imatge d’arxiu | TONY LARA
El Servei de Treball de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell va tornar a posar en marxa ahir l’Espai Actiu de Recerca de Feina (EARF) que té com a objectiu facilitar les eines i l’assessorament a totes aquelles persones en situació d’atur que estan intentant reincorporar-se o entrar per primera vegada al mercat laboral, així com a aquelles altres que busquen millor de feina. 
 
Aquest espai d’assessorament laboral funcionarà cada dilluns, de 10.30 del matí a 1 del migdia, a les mateixes instal·lacions de l’Oficina Jove situada a la Seu d’Urgell. A partir del mes de març aquest punt informatiu també s’obrirà a Oliana. 
 
A l’EARF s’hi pot trobar diferents recursos i estratègies relacionades amb la recerca efectiva de feina, així com també eines per a la millora de l’ocupabilitat de les persones de la comarca. 
 
En aquest servei la persona té a l’abast diferents pautes sobre com fer un currículum, com redactar una carta de presentació o bé com afrontar una entrevista personal. A més a més, s’informarà d’ofertes de feina al territori i es realitzarà un acompanyament individualitzat per la persona dinamitzadora de l’espai amb l’objectiu de facilitar-li l’accés al mercat de treball. 
 
Aquest espai actiu per ajudar a trobar feina ja va estar en funcionament des del febrer de 2011 fins a l’abril de 2015. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT