PUBLICITAT

Andorra la Vella

Decomís de tabac i cigars per valor de 24.092 euros

La Guàrdia Civil efectua dues detencions en un interval de mitja hora

Per El Periòdic

Decomís de 624 cigars valorats en 11.472 euros.
Decomís de 624 cigars valorats en 11.472 euros. | El Periòdic
La Guàrdia Civil va intervenir el passat dimecres a la tarda en dues actuacions de control –dutes a terme en poc espai de temps– 3.000 paquets de tabac ros de contraban i 624 cigars de diferents marques, productes valorats en 24.092,05 euros, segons va informar ahir l’ACN. 
 
La primera intervenció es va fer a la localitat de Bellver de Cerdanya cap a les dues de la tarda, quan diversos agents del cos van registrar un vehicle on van localitzar 3.000 paquets de tabac, amb un valor de 12.350 euros amagats en bosses negres al maleter i als seients posteriors del cotxe. 
 
Mitja hora més tard, i durant un segon control, els mateixos agents van inspeccionar en un tram de la carretera N-260 un altre vehicle, en el qual van trobar 624 cigars valorats en 11.472,05 euros. El material estava amagat i repartit en diversos espais a l’interior de motxilles i maletes que contenia el vehicle. 
 
Davant els fets, els agents de la Guàrdia Civil van denunciar els dos conductors, un d’ells veí de la Seu d’Urgell de 30 anys i un ciutadà holandès de 41 per possessió de material de contraban.
 
 Els dos acusats van passar a disposició judicial i el tabac i els vehicles intervinguts van ser lliurats a l’administrador de la duana de la Farga de Moles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT