PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El PSC demana al Parlament dades d’accidents amb fauna

#Ordeig destaca que hi ha més de 280 dubtes sobre les xifres de xocs

Per EL PERIÒDIC

El diputat del grup del PSC, Òscar Ordeig.
El diputat del grup del PSC, Òscar Ordeig. | TONY LARA
El grup del PSC al Parlament de Catalunya ha presentat una bateria de preguntes sobre els accidents de trànsit provocats per animals salvatges. 
 
Concretament, el grup socialista vol conèixer la incidència d’aquests sinistres a cada comarca, tenint en compte que la situació afecta especialment les comarques de Lleida i del Pirineu i que, a més a més, provoca danys a plantacions agrícoles, segons ha informat RàdioSeu. Així, el diputat urgellenc Òscar Ordeig, destaca que s’ha registrat més de 280 preguntes sobre aquesta qüestió, amb l’objectiu de conèixer l’evolució entre el 2010 i el 2015. 
 
Ordeig considera que aquesta iniciativa «respon al fet que hem detectat com els darrers anys augmenten aquest tipus d’accidents, atesa també la creixent població de fauna salvatge, entre la que preocupa especialment la de porcs senglars».
 
El parlamentari demana «conèixer amb el màxim d’exactitud tant les dades pel que fa a la sobrepoblació d’animals salvatges com les conseqüències». Finalment, Ordeig apunta que mentre esperen la resposta del govern, «la situació continua sent preocupant». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT