Joan Albós i Xavi Areny queden fora de cursa per només dos segons

Per #GASS

Jordi Solé, en una ascensió a la Transcavallo.
Jordi Solé, en una ascensió a la Transcavallo. | ISMF
La Copa del Món de la Transcavallo posava punt i final amb la prova d’esprint. En aquesta cursa per rondes els esquiadors andorrans no van poder superar la primera. Qui més a propvan estar van ser Joan Albós i Xavi Areny, que per dos segons es quedaven fora a les primeres de canvi.

A l’eliminatòria inicial Albós i Areny signaven un crono de 4.04minuts, que els deixava en la 31a i 32a posició, respectivament. Es classifiacaven 30 i aquesta darrera plaça va ser per a l’austríac Daniel Rohringer (4.02). La resta de corredors nacionals els segueixen a la taula. Jordi Solé va ser 33è (4.06) i David Albós 34è. El guanyador va ser l’italià Robert Antonioli. El van acompanyar al podi l’alemany Anton Palzer i el suís Iwan Arnold. En fèmines,  en categoria absoluta Inka Bellés finalitzava 17a. La victòria se l’adjudicava la francesa Laetitia Roux, seguida per l’espanyola Marta Garcia i la italiana Alba de Silvestro.

En categoria espoir Bellés finalitzava setena. De Silvestro va ser la campiona, amb les suïsses Marianne Fatton i Déborah Chiarello per darrera. També quedava eliminat a les primeres de canvi Marc Font en júnior. Va concloure dotzè. El triomf va ser per al suís Thomas Corthay. A continuació es classificaven els italians Nicolo Canclini i Davide Magnini. La Copa del Món finalitzarà amb la Mondolé Ski Alp, que es desenvolupa a Itàlia del 18 al 20 de març. L’esdeveniment compta amb una cursa vertical, una individual i una d’esprint.