PUBLICITAT

El Tarter

Hinterreitner i Raméntol gaudeixen del primer dia de Copa del Món

Les andorranes acaben el supergegant 56a i 59a, respectivament, en un ambient de festa de l'esquí

Per EL PERIÒDIC

Les dues andorranes, ahir a la zona mixta de l'arribada, després de competir.
Les dues andorranes, ahir a la zona mixta de l'arribada, després de competir. | FAE
La pista de l’Àliga de Grandvalira Soldeu-El Tarter va acollir ahir la Copa del Món de supergegant, amb la presència de les dues corredores andorranes, Sissi Hinterreitner i Sara Raméntol. Hinterreitner va ser 56a i Raméntol 59a en el que va ser una gran experiència per a totes dues, que van valorar molt la cursa així com l’espectacular ambient de l’arribada, sentit tot el suport del públic.

Hinterreitner, que sortia amb el dorsal 64, va acabar 56a amb un temps de 1.02.27, a 4.94 de la guanyadora, la italiana Federica Brignione (57.33). Per la seva part, Sara Raméntol, amb el dorsal 66 i després d’una setmana amb què ha patit un procés gripal, va ser 59a amb un temps de 1.03.30, a 5.97 de la vencedora.
El podi el van completar la nord-americana Laurenne Ross en segona posició, i l’austríaca Tamara Tippler en la tercera.

L'andorrana Sissi HInterreitner manifestava la seva satisfacció per l'experiència que havia viscut, tot i que analitzava el seu esquí amb cert esperit crític: “Malgrat la neu que estava caient les condicions han estat superbé. He tingut alguns errors i tècnicament no ha estat un esquí del tot net, però en grans trets ha sigut una passada”. Hinterreitner es mostrava feliç per la rebuda que havia tingut: “Vull donar moltíssimes gràcies a tothom que ha vingut aquí a Andorra a donar-nos suport. Ho agraeixo de tot cor”.

Per la seva part, Sara Raméntol, que venia d'una grip que encara no és del tot resolta, assegurava que havia anat millor del que esperava: “Sincerament pensava que la pista estaria més difícil, la veritat és que he girat una mica massa, i això és velocitat, així que a baix el crono no és massa bo, però després sí que penso que malgrat estar malalta i malgrat portar molts dies que no acaben de sortir les coses, he arribat a fer un esquí correcte”. Així mateix, Raméntol va assegurar que el que ahir va aconseguir és millorar en molts sentits gràcies a l'especial motivació de córrer a casa: “Aquí guanyes motivació. Perquè estàs amb les millors i entre les millors, i a més al teu país, que és una motivació extra. Guanyem confiança i és un pla de futur”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT