PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdaguer apel·larà a què la dona pensi en ella mateixa

El ponent destaca que la dona «sempre està pendent de tothom però per tenir cura d’ella mateixa sempre pensa que ja ho farà més tard»

Per EL PERIÒDIC

Cartell anunciador.
Cartell anunciador. | EL PERIÒDIC
L’Associació de Dones d’Andorra (ADA) celebrarà el divendres 4 de març una xerrada a càrrec de Xevi Verdaguer que servirà per reivindicar el fet que cal que les dones tinguin més cura d’elles mateixes. Des de l’ADA es vol incidir en aquest missatge, tot recordant, amb motiu del 8 de març, Dia internacional de la dona treballadora, que els salaris que perceben són encara inferiors als dels homes.
 
«La dona sempre està pendent de tothom però per tenir cura d’ella mateixa sempre pensa que ja ho farà més tard». Això és el que constaten des de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) i, per incidir en el fet que les dones es cuidin i es tinguin en compte a elles mateixes, han decidit tirar endavant la conferència ‘Transforma’t. Tu decideixes com millorar la teva salut’, amb Xevi Verdaguer i que tindrà lloc el 4 de març a les vuit del vespre a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.
Tal com explica la mediadora social de l’ADA, Elvira Geli, ja des de fa un temps es vol potenciar la salut de la dona commemorant, per exemple, el dia internacional dedicat a aquest objectiu i, donat que feia temps que volien organitzar aquesta xerrada de Verdaguer, han pensat que podien fer coincidir els dos objectius, la salut i el Dia internacional de la dona treballadora. 
 
Verdaguer oferirà claus per millorar-la basades en la medicina integradora i l’alimentació saludable. Les entrades estan a la venda a través del web de MoraBanc a un preu de 20 euros i, tal com assenyala Geli, sembla que la resposta és positiva. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT