PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FCA també vol superar al líder a la Borda Mateu

Els tricolors, que a casa es fan forts amb els rivals de dalt, busquen el tercer triomf seguit

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ferré segueix Poveda, del Manresa, en l’últim partit disputat a la Borda Mateu.
Ferré segueix Poveda, del Manresa, en l’últim partit disputat a la Borda Mateu. | J.J.B.
El líder visita la Borda Mateu. La UE Vilassar de Mar juga demà davant l’FC Andorra. Els tricolors després de dues victòries consecutives volen continuar amb la ratxa, i seguir demostrant que a casa se senten forts, ja que els primers de la taula darrerament han estat incapaços de treure res positiu del Principat.
 
Com és habitual, Justo Ruiz compta amb vàries baixes per fer la convocatòria, el que obliga de nou a cridar a juvenils per completar-la. Per lesió es perden el matx Gil, Leo, Font i Friday, i per sanció Àngel i Emili. El primer va ser expulsat la jornada passada al camp de la UD Molletense, mentre que el segon compleix cicle de targetes grogues. Aquesta és una circumstància amb la que conviuen al llarg de la temporada, pel que no és una circumstància nova. I de moment se n’estan ensortint amb solvència. «El fet de trobar-nos en la situació en la que estem dóna confiança en el treball que s’està realitzant», assegura Ruiz, que confia en continuar amb la dinàmica una setmana més per deixar definitivament de pensar que els de baix els puguin atrapar. L’objectiu, tot i l’entitat del rival, no és altre que sumar els tres punts.
 
«Quan estàs en una bona ratxa el més important és allargar-la el màxim possible», i li volen donar continuïtat per tenir altres reptes aquest curs. La pròpia competició els col·locarà al seu lloc i «l’equip no renuncia a res». Davant tindran a un Vilassar de Mar que és líder i que compta a les seves files amb Masip, el segon màxim artiller del grup amb catorze dianes. Els del Maresme volen tornar a Tercera Divisió, categoria que van perdre el curs passat. Tenen «jugadors amb molta experiència i qualitat» i es tracta «d’un equip molt complert, que controla bé totes les facetes i que és perillós en l’estratègia». Arriben després de perdre al seu camp la darrera jornada amb un altre dels aspirants a l’ascens, la UE Avià.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT