PUBLICITAT

Andorra La Vella

Beneplàcit dels usuaris en la reobertura de la piscina

L’espai rep els primers usuaris després de nou mesos de remodelació

Per M. C.

Un dels primers usuaris estrena la ‘nova’ piscina dels Serradells, ahir.
Un dels primers usuaris estrena la ‘nova’ piscina dels Serradells, ahir. | TONY LARA
El Centre esportiu els Serradells va reinaugurar ahir la seva piscina olímpica. Després de nou mesos tancada per al desenvolupament de millores en un espai inaugurat ara fa prop de 25 anys, els més de 3.700 usuaris que tenen accés a les instal·lacions poden tornar-ne a fer ús. Les primeres sensacions són «molt satisfactòries»; « nedar-hi ara dóna sensacions diferents a les que tenia abans», segons comenta una de les primeres persones en estrenar la piscina».
 
Una de les auxiliars aquàtiques dels Serradells, que ahir ja va poder recollir les primeres impressions dels inscrits, va assegurar que «la gent està molt contenta», sobretot per «tornar a casa després de nou mesos», tal com va corroborar en Benito, també encarregat del socorrisme. Ambdós van reconèixer la necessitat de «renovar» la instal·lació i confirmen la satisfacció dels primers curiosos que ahir van anar desfilant pel centre: «La piscina és igual, però li han posat un vestit nou amb què fa molt de goig». 
 
La joia de tornar a la piscina de sempre va veure’s, però, minvada per la recuperació de la mitja centena de metres: «Ara caldrà que els usuaris reprenguin l’hàbit de fer 50 metres seguits», tal com va comentar Benito entre riures. El període en què el recinte va romandre tancat, els adscrits al poliesportiu de la capital van poder fer ús d’altres espais comunals, dotats de piscines amb la meitat de llargària que la reestrenada ahir.
 
Renovació del sostre/ Les obres es van complicar per una sèrie d’imprevistos que van causar una prórroga de mig any en la previsió d’obertura. No obstant, el resultat agrada: «Ara, quan nedes d’esquena i mires el sostre, no fa l’efecte que t’hagi de caure l’estructura a sobre», va exagerar el Marc. Les principals actuacions han tingut lloc precisament a la cobertura de la piscina. En total, es van canviar 13 bigues, peces de més de 7.000 quilos cadascuna d’elles. Tal envergadura va tenir especial incidència en el transcurs previst de les obres. El preu del rentat de cara ha ascendit als gairebé 1,3 milions d’euros i garanteix unes instal·lacions de qualitat per a uns altres 25 anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT