PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Cadí La Seu es queda fora del títol amb la 5a posició

El basket-average ha impedit que l'equip entrés per segon any consecutiu a les semifinals

Per EL PERIÒDIC

Cadí La Seu 2015-2016.
Cadí La Seu 2015-2016. | RÀDIOSEU
El Cadí La Seu acomiada la Lliga Femenina 2015-2016 establint-se en cinquena posició. Tot i no haver aconseguit entrar als play-off pel títol, l’equip urgellenc ha finalitzat amb un balanç positiu de 17 victòries i nou derrotes, segons informa RàdioSeu. 
 
Només el basket-average ha impedit que el Sedis entrés per segon any consecutiu a les semifinals, tenint en compte que ha quedat empatat a la classificació amb l’Spar Citylift Girona (3r) i el Mann Filter Saragossa (4t). El conjunt de Joan Carles Pié ha lluitat fins al final, tal com ho demostra la victòria a l’última jornada, a la pista de l’Star Center Uni Ferrol, per 81-87, amb un parcial de 18-34 a l’últim quart que va permetre decantar un matx que havien dominat les gallegues en el tram central. 
 
Belén Arrojo va ser la màxima anotadora de la disputa, amb 16 punts, seguida de Marta Montoliu i Georgina Bahi, amb 15 cadascuna. Tanmateix, el Mann Filter no va fallar en el duel amb el segon classificat a qui va guanyar per un resultat de 66-91. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT