PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’AREB rep ofertes de compra per Vall Banc

L'entitat inicia un termini d’anàlisi «complex»

Per EL PERIÒDIC

Cartell d’una seu de BPA.
Cartell d’una seu de BPA. | TONY LARA
El període per transmetre les ofertes de compra de Vall Banc va concloure ahir. Així, després dels neguits sobre si hi hauria corresponsals que poguessin mostrar interès en fer-se càrrec del banc pont de Banca Privada d’Andorra (BPA), segons han indicat fonts consultades per l’ANA, ja s’han formalitzat «diverses ofertes» entre possibles compradors i l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB). 
 
Tot i això,  a hores d’ara l’entitat no ha tramés el nombre concret d’ofertes que hi ha sobre la taula ni de quines de les vuit entitats que inicialment van mostrar interès es tracta.
Així, es recorda que ara s’inicia un termini d’anàlisi «complex» en el qual l’AREB analitzarà les ofertes rebudes i sospesar quina és la més adient o que més s’adapta a les condicions establertes. Per tant, el procés de compra encara pot trigar en desenvolupar-se des de diferents dies a fins i tot a un parell de setmanes, tal com han concretat les mateixes fonts consultades per l’ANA.
 
Candidats forans i del país / Per intentar donar solució i garantir que finalment hi poguessin haver compradors, l’AREB va seleccionar un total de vuit candidats (quatre del país i quatre forans) per passar a la segona fase del procés de subhasta, després que des de la mateixa entitat es convidés a una trentena per prendre part d’aquest procés. El camí de venda es va iniciar a finals el 29 del mes passat, i des de llavors, s’han donat diferents terminis per a la recepció definitiva de les ofertes, donades les dificultats.
 
Compradors interessats / Segons ha informat RTVA, quan a les set de la tarda d’ahir va finalitzar el termini per presentar les ofertes, diversos compradors interessats, «entre els quals hi ha Crèdit Andorrà i Morabanc», havien formalitzar una oferta de compra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT