PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

‘TOC TOC Teràpia’ posa l’ull en els trastorns obsessius compulsius

L’Auditori Rocafort lauredià acull demà la representació de l’obra

Per EL PERIÒDIC

Un moment de l’obra teatral ‘TOC TOC Teràpia’.
Un moment de l’obra teatral ‘TOC TOC Teràpia’. | COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA
L’Auditori Rocafort del Centre cultural i de Congressos lauredià acollirà demà a les 17.00 hores l’obra teatral TOC TOC Teràpia. Els alumnes del grup de teatre de la Llar de Lòria presenten l’obra que han estat assajant durant aquest curs. Des d’una vessant divertida, la representació girarà entorn dels trastorns obsessius compulsius que s’immisceixen en la vida quotidiana dels ciutadans. 
 
Aquesta és la cinquena obra del grup de teatre Una altra generació, que actualment està integrat per nou avis. La posada en escena està dirigida per Mercè Requena i els integrant l’han estat assajant des del mes d’octubre. Finalment, i després de tots els preparatius, l’obra s’ha representat –per primera vegada– en el marc de les Olimpíades de la Memòria que han tingut lloc aquesta setmana. 
 
Els assistents podran gaudir d’uns actors que malgrat ser amateurs, posen tot el seu entusiasme i ímpetu per fer gaudir als espectadors. El grup teatral Una altra generació ja ha representat altres obres,  i un cop s’acabi de posar en escena aquesta darrera, s’iniciaran els preparatius per endegar una propera escenificació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT