PUBLICITAT

Andorra la Vella

18 projectes, preparats per ser exposats al 3r Congrés de Ciència

La jornada, promoguda per l’UdA, pretén introduir als joves al món científic

Per Iván Álvarez

Florenci Pla, de la Universitat d’Andorra i Mireia Maestre de MoraBanc, ahir
Florenci Pla, de la Universitat d’Andorra i Mireia Maestre de MoraBanc, ahir | El Periòdic
Un total del 18 projectes d’alumnes d’11 i 12 anys formaran part de la tercera edició del Congrés de ciència a la vida quotidiana, jornada didàctica emmarcada dins del projecte de la Universitat dels infants i que se celebrarà el 5 de maig al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria.
Amb el suport de MoraBanc i la promoció de la Universitat d’Andorra, 180 estudiants dels tres sistemes educatius participaran en aquesta cita que té com a objectiu introduir als nens en l’entorn científic. D’aquesta forma, i després de setmanes de treball, els alumnes presentaran propostes relacionades amb aquest camp, com la geologia, la flotabilitat, un treball amb un motor de vapor o altres vinculats a la biologia. 
El director de l’escola d’informàtica i de gestió de la UdA, Florenci Pla, va explicar que «hi ha pocs estudiants que decideixen fer carreres d’àmbit científic i busquem promocionar el seu interès». Per part seva, la directora de màrqueting, comunicació i qualitat de MoraBanc, Mireia Maestre, va apuntar que «la nostra aportació en l’educació, la divulgació i la joventut –que són pilars que han de sustentar l’Andorra del futur– és una de les millors que podem fer». 
El congrés, que mobilitzarà un total de 250 persones, culminarà amb l’espectacle de ciència Clowntífics, de la companyia d’investigadors, The Big Van Theory.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT