PUBLICITAT

ENCAMP

Andorra la Vella acollirà la Final-Concert sardanista

L’acte de la ‘La Sardana de l’Any’ serà el pròxim 7 de maig

Per EL PERIÒDIC

Uns joves sardanistes, durant un acte a Encamp.
Uns joves sardanistes, durant un acte a Encamp. | ANA
Andorra la Vella serà, per primera vegada, la seu de la Final-Concert del concurs ‘La Sardana de l’Any’. L’acte tindrà lloc el 7 de maig al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, a partir de les 17.30 hores. En el marc d’aquest acte s’estrenarà l’espectacle ‘Alla contra’ d’Esteve Molero. També es donarà a conèixer la sardana guanyadora del Premi de la Crítica i el Premi Joventut. Aquesta proposta té lloc en el marc de la Capital de la Cultura Iberoamericana 2016.

La cita s’emmarca en els actes de la Capital de la Cultura Iberoamericana 2016. La part musical anirà a càrrec de les cobles Jovenívola de Sabadell, i una formació especial amb músics que han format part de la cobla Jovenívola de Sabadell durant els seus 40 anys d’existència.
La primera part de oferirà les 10 sardanes finalistes del Premi Popular. El públic podrà votar amb una butlleta en què s’atorgaran 3, 2 o 1 punts. Com que la final també se seguirà en directe a través d’alguns casals catalans de l’estranger, es farà recompte de tots els vots.

La segona part serà l’estrena d’‘Alla contra’, d’Esteve Molero, una peça que representa un encontre amb les contrarietats de la creació: el contrapunt, el contratemps, el contrapàs, el contrabaix i d’altres ‘contres’. És una peça per a cobla ampliada, cor i contralt narradora. Comptarà amb la participació de la Jovenívola de Sabadell, El Pont d’Arcalís, l’Orfeó Andorrà i Molero.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT