PUBLICITAT

ENCAMP

‘Casa Portugal’ commemora 20 anys del Grup de Folklore

Mike da Gaita ofereix avui un concert al complex d’Encamp

Per EL PERIÒDIC

Balls tradicionals portuguesos, en una imatge de l’any passat.
Balls tradicionals portuguesos, en una imatge de l’any passat. | EL PERIÒDIC
El cantant Mike da Gaita i la seva banda ofereixen avui un concert que donarà el tret de sortida de les celebracions del 20è aniversari del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, fundada l’1 de maig del 1996.

La sala del complex sociocultural d’Encamp acollirà a partir de les 22.30h el concert del grup andorrà Euphoria i a continuació el show de l’artista portuguès Mike da Gaita amb els seus músics i ballarines. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració del Comú d’Encamp i el patrocini de l’empresa Nova Constructora i diferents empreses col·laboradores.

Demà serà el torn de la cultura tradicional amb la presentació del Festival de Folklore ‘Danses del món’, que agruparà prop de 150 dansaires a l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany a partir de les 15.30h amb entrada gratuïta. Ho amenitzaran el Grupo Folklorico Son de Mexico, Peru Ritmos y Costumbres, Groupe Folklorique les Mainatges de Montreal, l’Esbart Santa Anna i el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, organitzador de la trobada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT