PUBLICITAT

Canillo

Canillo mantindrà en el pressupost 3,5 milions en inversió

La Poste s’instal·larà a l’oficina de turisme de la parròquia

Per EL PERIÒDIC

la sessió d'ahir del comú de Canillo.
la sessió d'ahir del comú de Canillo. | ANA
El Consell del Comú de Canillo d’ahir va aprovar el conveni amb la poste per a la instalació del despatx a l’oficina de turisme del Comú, cosa que ja funciona des del passat 2 de maig. Aquest servei ja porta uns dies en marxa i el conveni assegura que la parròquia no perdi el servei. Per altra banda, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó va exposar els objectius del marc pressupostari que fixa els límits i els objectius del Comú, que mantindrà en 3,5 milions d’euros el capítol d’inversions. 
 
El cònsol va exposar les línies del marc pressupostari recordant que a partir del mes de juny començaran a treballar amb els pressupostos vinents. Mandicó va assenyalar que s’analitzaran inversions més urgents i d’acord amb les partides pressupostàries, però ha avisat de les dificultats de plantejar pressupostos a quatre anys vista. El Cònsol va reiterar la circumstància d’un pressupost pel 2016, de 15 milions d’euros, més elevat que en exercicis anteriors donada la rebaixa feta en el deute i ha compromès que es mantindran en els tres anys vinents el nivell d’inversions fixades. 
 
El cònsol menor, David Palmitjavila, va indicar que la política d’inversió del Comú es marca com a objectiu «l’embelliment i arranjament de la parròquia». Algunes obres plantejades s’iniciaran al nucli antic o les zones del riu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT