PUBLICITAT

encamp

Fins a 500 euros per embellir amb flors els edificis d’Encamp

El comú obre la desena edició del concurs de jardineria

Per El Periòdic

Un dels edificis decorats amb flors.
Un dels edificis decorats amb flors. | El Periòdic
El Departament d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d’Encamp organitza de nou el concurs d’embelliment floral, obert a tots els comerços d’Encamp i el Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà de la parròquia. Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari al Servei de Tràmits del Comú d’Encamp o a l’oficina del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol i engalanar els balcons o zones enjardinades.
 
La voluntat del concurs és motivar tothom perquè mantinguin les façanes polides i decorades a través de les flors. Les decoracions florals han de ser visibles des de la via pública perquè el jurat les puntui en funció de la varietat de flors, composició... 
 
Hi ha quatre categories: xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament. D’altra banda, en la categoria d’apartaments i pisos i comerços els premis seran de 250 euros, 125 euros i 75 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT