PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Un pla per a aturats permet digitalitzar 70.000 arxius

El projecte té sis mesos de durada i està pensat per a gent a l’atur

Per EL PERIÒDIC

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell.
El Consell Comarcal de l'Alt Urgell. | EL PERIÒDIC
El programa Treball i Formació, un projecte de sis mesos de durada pensat per a gent a l’atur i impulsat pel Consell Comarcal, ha permès digitalitzar 70.000 arxius de l’Alt Urgell. Vuit persones van realitzar les tasques durant mig any en aquesta mesura de la institució encarada a incentivar la creació d’ocupació al territori i reduir l’atur entre la població que l’està patint amb més duresa.
 
Sis de les vuit persones contractades es van dedicar a la digitalització de documentació pública municipal i comarcal a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, segons informa ràdio Seu, mentre que les altres dues es van integrar al projecte de Ciutadania Digital en el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP).
 
La feina desenvolupada va materialitzar la digitalització de 70.000 documents, la classificació de documentació en 1.400 caixes i l’anotació de 25.000 registres, comptant altes i revisions. A més d’aquestes tasques, els vuit beneficiaris van rebre un curs de 30 hores sobre gestió de documents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT