PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘Música i creativitat’ clou deixant bon sabor de boca

Últim concert del alumnes de Xeridell i del Centre de dia

Per EL PERIÒDIC

Un moment del concert final celebrat ahir a la Llacuna.
Un moment del concert final celebrat ahir a la Llacuna. | ANA / B. N.
La sala d’actes de la Llacuna va acollir ahir al matí el concert final del projecte social ‘Música i creativitat’, iniciativa creada i dirigida per Queralt Prats i que compta amb el suport del Govern i la Fundació Crèdit Andorrà com a patrons de la Fundació ONCA. 
 
Tal com va indicar un dels responsables del projecte, Joan Hernández, el concert final és el resultat del treball que des del 27 d’abril s’ha dut a terme setmanalment amb 12 participants de Xeridell i 11 del Centre de dia. En aquest sentit, Hernández va reconèixer que durant les sessions, en què s’ha vist «molta il·lusió i entusiasme», s’han posat en pràctica diferents exercicis, però sobretot s’ha gaudit del procés d’evolució «fins al punt de permetre’ns el luxe de crear alguna cosa nova per al concert». 
 
De forma similar, tot i precisar que «hem treballat a partir d’unes idees bàsiques però sense cap guió preestablert», el cap de servei de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i conductor del taller, David Sanz, va destacar que la resposta dels participants ha estat «fantàstica» i va assegurar que aquesta interacció «per nosaltres és l’experiència més enriquidora que podíem tenir».
 
Sanz i l’actor i professor de teatre, Joan Hernández, van valorar el fet de poder treure del seu espai habitual als usuaris del Centre de dia i Xeridell per gaudir de la música. Sanz va recalcar el fet d’haver potenciat el «concepte d’audició, el sentit grupal i el sentit creatiu». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT