PUBLICITAT

Erevan

Eliminats i amb la sensació que l’àrbitre no va ser imparcial

El Don Denis FC Santa Coloma rep al partit de tornada a Armènia vuit targetes grogues i tres vermelles

Per EL PERIÒDIC

Els dos equips i els àrbitres se saluden abans de començar el partit a Erevan.
Els dos equips i els àrbitres se saluden abans de començar el partit a Erevan. | Toalfootball
Jugar contra el rival i a més amb l’àrbitre és molt complicat per guanyar un partit. I més si es tracta d’una eliminatòria europea. Amb aquesta sensació va quedar-se el Don Denis FC Santa Coloma, que va perdre contra l’Alashkert, en un partit on tres jugadors del conjunt andorrà van ser expulsats. La fita de fa dos anys a Erevan no es va poder repetir en aquesta ocasió.
 
El partit va començar amb oportunitats en ambdues porteries, amb els porters aturant les rematades d’Armero i Dashyan. Al minut 12 arribava el primer gol local. Era a la sortida d’un córner, mitjançant Misnasyan. Es donava la circumstància que els colomencs es trobaven amb un jugador menys sobre el terreny de joc, perquè l’àrbitre va obligar a Lima a ser atés fora, quan el central no va demanar-ho. Al 26 els locals es quedaven amb un jugador menys per l’expulsió de Manasyan, per una agressió sobre Lima. Trobar-se amb un gol en contra va fer que el Don Denis busqués el gol que necessitava si volia superar l’eliminatòria. La sensació que el matx estava del tot obert era evident. Armero fins i tot enviava la pilota al pal en un llançament de córner. Les targetes grogues se succeïen, el que començava a indignar als jugadors andorrans.
 
En la represa Armero i Parra es mostraven incisius en atac. Però el cop d’aigua freda arribava al 60 amb l’expulsió de Nando. La mínima diferència en el marcador feia que hi hagués incertesa. Al darrer quart d’hora, amb la necessitat de marcar s’apostava per una defensa de tres, amb Lima en punta. Però l’Alashkert aconseguia tallar una passada per llançar un contraatac i que Gyozalyan fes el segon. El partit i l’eliminatòria ja estaven decidits. En una altra contra Edigaryan, que acabava de sortir al camp, marcava el tercer.
 
L’àrbitre seguia sent protagonista i expulsava Cristian. Aquest, quan abandonava el camp, va ser increpat per Manasyan, que fins i tot el va agredir. L’acció va portar a que es produís una picabaralla i fins i tot el públic local va llançar ampolles. Parra, per protestar, va veure la targeta vermella directa. Després del partit l’entrenador del Don Denis, Richard Imbernón, mostrava ben clares les sensacions que tenia: «No m’agrada parlar dels àrbitres, però el que ha passat és un robatori. Ha estat escandalós des del primer moment. No és gens noraml que passin coses d’aquest tipus en un partit de competició europea. Els jugadors no es mereixen aquest tracte». El Santa Coloma quedava eliminat, però en els dos partits «l’equip ha fet una gran feina. Hem plantat cara a un equip professional i hem tingut opcions en la tornada fins a un quart d’hora pel final».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT