PUBLICITAT

La Massana

Els Tallers d’Art compten amb més espai i prestacions

L’indret, situat a la Massana, compta amb 150 metres quadrats

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la visita als nous Tallers d’art de la Massana, ahir.
Un moment de la visita als nous Tallers d’art de la Massana, ahir. | ANA / B. N.
La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, juntament amb els comissaris per a la pròxima edició de la Biennal d’Art de Venècia 2017, Míriam Ambatlle i Javier Balmaseda, i els tres artistes seleccionats que ocuparan les noves instal·lacions, Eve Ariza, Jordi Casamajor i Eva Martínez, van visitar ahir els nous Tallers d’Art ubicats a la tercera planta de la caserna de Bombers de La Massana, segons informa l’ANA. 
 
Gelabert va destacar que l’espai compta amb una superfície total d’uns 150 metres quadrats i s’ha decidit traslladar íntegrament de la segona planta, on els artistes compartien espai amb els bombers, cap a la tercera. Així, tant la ministra com els mateixos comissaris i artistes, van matisar que no només es guanya en espai –cada un dels tres tallers compta amb una superficie aproximada d’uns 40 metres quadrats–, sinó també en comoditat. D’aquesta manera, a banda dels tres tallers que ocuparan els artistes, Gelabert va puntualitzar que el nou espai, «amb molta més il·luminació», també compta amb lavabos propis i una zona reservada per netejar les eines de treball. 
 
De forma similar, un dels pintors seleccionats, Jordi Casamajor, que ja va participar en els tallers ara fa 17 anys, va remarcar que els nous tallers «no tenen res a veure amb els anteriors, és un espai totalment adequat, que incita al treball i a la realització de l’obra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT